Yorumlar

 
12
serkan babatuğuz 08-06-2011 09:30:00

merhabalar ben bu urunu yaklaşık 3 hafta once aldım eşıme ve kendıme kendım panık atak hastasıyım 6 aydan berı bu kolyeyı aldından sonra daha dınc panık ataklarımda azalma hısssettım eşımdede bas agrası cok vardı oda zaldıgını soyledı bu urunu herkesın almasını tavsıye edıyorum ben faydasını cok gordum bence bu urunun herkesın kullanmasını tavsıye edıyorum

Aydın ERÖRS 18-07-2012 19:29:02

ben bu ürünü internette gördüm yorum yapanlardan birini aradım doğruluğunu teyit etmek için aradığım kişinin anlattıklarına inanarak ürünü satın aldım iyiki almışım o arkadaşa tşk ediyorrum gerçekten 45 gün oldu kullanıyorum bu kolyeyi takmadan önce 45 günde 20 defa migren atağım olurdu bu 45 gün içerisinde 2.yada 3 defa migren atağım gelecek gibi oluyordu hemen geçiyordu bu ataklar bu kolyeyi takmadan önce gelseydi o günüm harap oluyordu inanın migren ağrım başlayacak diye uzun yol yolculuğuna çıkmaz oluyordum yollarda çok otobüs.lerde inip hemen kendimi bir otele kapattığım olmuş Allaha şükür bu kolyeyi 45 gündür takıyorum daha migrenım tutmadı sadece normal baş ağrım oldu 1..2 defa oda normal bir tabletle geçti şunu derim ben çok çektim migrenden benim gibi çeken varsa hiç durmasın tavsiye ederim migreni olana Allah yardım etsin

 

Paşa Özdemir 23-05-2011 00:39:00

once rabbimden şifayı alır ondan sonra bu kolyeye sebeb olan kişlere teşşekur borçluyum ben migren rahatsızıyım 6 .7yıldır çekiyorum ama rahtsızlığım başladımı en az 5saat suren rahatsızlığımbundan bir ay once aldığım jinsel kol yeyi takıyorum ama bundan 10 gun once rohatsızlandım bana etkisi aşırı dercede faydalı geldi hastalandıktan bır saat sonra ayağa kalktım sebeb olanlardan rabbim razı olsun.

Lale ASUTAY 22-05-2011 17:58:00

Benim yıllardır başım agrıyordu gitmediğim doktor içmediğim ilaç kalmadı ama bu kolye agrımı kesti 3 aydır taktıgım gunden beri agrımıyor çok ilginç ama dogru uykuyada daha rahat dalıyorum başı agrıyanlara kesinlikle tavsiye ediyorum

Dilara Eralp 21-05-2011 16:00:00

Çok memnun kaldyk sinir panik atak goz için ve migren için almişik cok faydasını gorduk begendik ve her kese tavsiye ederim

Aydın ERÖRS 17-05-2011 21:37:00

Selam arkadaşlar bu benim 2 ci yorumum sakın bu ürünün satıldığı yerde çalıştığımı düşünmeyin ben Sadece ALLAH Rızası için MİGRENDEN çok çektiğim için migren denen illet hastalığı bildiğim için yorum yapma gereği duydum benim gibi MİÐRENDEN .çekenlere yorumumdur neyse ben bu kolyeyi yaklaşık 2..5 ayddır takıyorum allah razı olsun üretenden satandan getirenden tavsiye edenden iyiki almış takmışım bende muthiş derecede iyileşme oldu taktığım sürece 1 migren atağım geldi kısaca ilaçsız iyileşti kendi geçti migreni olanlar anlarlar 2..3 defada hafıf bir baş ağrısı geldi onlarda hemencik geçti Asıl konu beni bir kenara bırakın 2 kızımda migren hastasıydı onlarada yaklaşık 20 gündür takıyorlar18..07..2012 günü kızlarıma sordum nasıl durumunuz diye kolye nasıl geldi aldığım cevap aynen yazıyorum baba iyi eskisi gibi şiddetli ağrı gelmiyor arada ağrı geliyor ama ilaç almadan geçiyor sonuç bu bu güne kadar bu kolye gayet iyi sonuş verdi bundan sonrasını ALLAH bilir takıyoruz görecez inşallah alanlarada şifa olur

Ufuk Uçum 14-05-2011 20:17:00

çok memnunum. baş ağrım diş ağrım kollarımdaki ağrılar bel ağrım unutkanlıklarım saflığım hayırsızlığım psikolojik sorunlarım hayata bakış açım gözlük numaram hepsi düzeldi. yapandan bana ulaştırandan allah razı olsun. etrafımdaki insanlar bunu alınca ilk başta dalga geçtiler fakat o kadar memnunum ki bir tane daha alacağım.siparişi verdim bile

Yücel Çelik 03-05-2011 19:42:00

Aşırı baş ağrıları vardı bende doktora gittiğimde ciddi baş ağrılarımın migren başlangıcı olduğu belirtti.Kolyeyi sipariş etmeden 15-20 gün ciddi ağrılarım oldu.Kolyeyi sipariş ettim ve geldi 4-5 gün içerisinde ağrılarımda azalmamalar farkedilecek kadar azaldı ve ağrılarımdan kurtuldum.Sadece ağrılarıma değil uyku sorunuma ve stresimede yardımcı oldu.Daha rahat uyuyorum ve daha sakin bir yapıya sahibim.Ablama da migren ağrıları için sipariş verdim.Çok Memnunum.Teşekkürler Jinsei